23
Ma, Iul
0 Articole noi

Zimnicea: 80 milarde pentru modernizarea strazilor

CL Zimnicea

Administratie
Tipografie

Zimnicea a alocat cea mai mare parte din bugetul local aprobat la finalul lunii trecute modernizarii infrastructurii stradale. Astfel, din totalul celor 180 de miliarde de lei vechi, 80 vor merge catre modernizarea strazilor din zona de vest a orasului.

180 de miliarde de lei vechi, acesta este bugetul genral de venituri si cheltuieli al orasului Zimnicea, aprobat la sfarsitul lunii trecute de consilierii locali.
Mare parte din aceasta suma va merge anul acesta catre dezvoltare, acolo unde propritara este continuarea lucrarile la modernizarea strazilor din zona de vest.
Edilii zimniceni spera ca anul acesta guvernul sa gaseasca bani si pentru continuarea lucrarilor la noul campus al liceului local. Inceputa in anul 2008, aceasta lucrare este una dintre cele mai importante investitii publice din ultimii 20 de ani.
Autoritatile locale spera ca in urmatoarele luni lucrarile de modernizare a strazilor sa poata incepe. Totul depinde acum de starea vremii, de licitatia publica pentru atribuirea lucrarilor, dar si de… seriozitatea celor care vor castiga licitatia.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!