22
Vi, Sep
9 Articole noi

Circulatie ingreunata dupa ninsorile abundente

Stalp cazut

Administratie
Tipografie

Ninsoarea si viscolul din ultimele zile au creat destule probleme si la Rosiorii de Vede. Strazile blocate de stalpi si copaci, cablurile electrice si de telefonie rupte dar si un strat considerabil de zapada le-au dat batai de cap autoritatilor in ultimele doua zile.

Cateva ore de viscol dar si un strat considerabil de zapada au pus in alerta autoritatile din Rosiorii de Vede inca de sambata noaptea. Doua artere principale au fost blocate de stalpi sau copaci cazuti pe carosabil iar pe mai multe strazi din oras s-au rupt sub greutatea zapezii cablurile electrice, de internet sau telefonie. Actiunea de deszapezire a inceput din noaptea de sambata spre duminica,  cand s-a asternut primul strat de zapada si a continuat pana cand traficul a fost reluat pe toate strazile.

Acum se intervine la degajarea zonelor unde sunt copaci rupti si se pregatesc utilajele cu material antiderapant ce vor actiona in perioada urmatoare cand se anunta ger, astfel incat traficul rutier si pietonal sa se mentina in limite acceptabile pe raza municipiului Rosiorii de Vede.