23
Ma, Iul
0 Articole noi

Consilierii locali alexandreni s-au intrunit in sedinta ordinara de lucru

Sedinta de consiliu

Administratie
Tipografie

Consilierii locali alexandreni s-au intrunit ieri in sedinta ordinara de lucru. Pe masa alesilor s-au aflat un numar 37 de proiecte de hotarare.

Initial, pe ordinea de zi a sedintei Coniliului local Alexandria s-au aflat 32 de proiecte din care au fost retrase doua. Totodata, au mai fost introduse alte 7 proiecte spre aprobare. Dintre acestea, un proiect nu a primit votul alesilor, cel cu referire la aprobarea raportului de gestiune, a raportului cenzorilor, a bilantului contabil si a contului de profit si pierdere pe anul 2014, la SC TR Administrare Imobile SRL Alexandria.    
La finalul sedintei de ieri, consilierii locali au mai facut o modificare in ceea ce priveste folosirea saunei din incinta Complexului de Odihnă şi Recreere Ştrand Vedea. Daca pana ieri, cei care dorea sa foloseasca sauna, trebuia sa achite suma de 10 lei pentru o jumatate de ora, acum acest lucru s-a schimbat. Mai exact, pentru aceeasi suma de bani, doritorii pot folosi sauna pe toata perioada in care aceasta functioneaza.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!