18
Ma, Iun
0 Articole noi

Consilierii zimniceni au aprobat astazi o rectificare de buget

Rectificare buget

Administratie
Tipografie

Alesii locali din Zimnicea au aprobat astazi in sedinta de lucru ordinara o rectificare a bugetului local care sa permita buna functionare a unor institutii publice ale orasului, dar si asigurarea finantarii unor investitii.

La acest capitol, principalul obiectiv vizat il reprezinta modernizarea unor strazi din zona de Est a orasului.
Rectificarea bugetara votata astazi de consilierii locali din Zimnicea este menita sa asigure o buna folosire a celor aproape  7774 mii lei, excedent bugetar din anul precedent. Rectificarea bugetara de astazi a mers atat catre sectorul de functionare cat si catre sectorul de dezvoltare.
La capitolul dezvoltare, cel mai important obiectiv vizat il reprezinta modernizarea unui numar de strazi din zona de Est a orasului.
Referitor la modernizarea strazilor din zona de Est, tot astazi, consilierii locali au aprobat si proiectul de hotarare privind documentatia  tehnico-economica necesara demararii procesului de modernizare a infrastructurii stradale.
Autoritatile locale urmeaza acum sa organizeze  licitatiile publice pentru modernizarea celor aproximativ 3,7 km de strazi.