23
Ma, Iul
0 Articole noi

Consilierii locali zimniceni au aprobat o rectificare a bugetului local

CL Zimnicea

Administratie
Tipografie

Intruniti astazi in sedinta de lucru ordinara pe luna decembrie, consilierii locali au aprobat rectificarea bugetara care asigura banii necesari pentru sprijinirea elevilor nevoiasi, banii pentru ajutorul de caldura, dar si alte necesitati locale.

Proiectul de hotarare privind rectificarea bugetara a fost aprobat in unanimitate de consilierii locali prezenti la sedinta.
Unul dintre proiectele de hotarare aflat astazi pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Zimnicea a vizat rectificarea bugetului local. O rectificare care sa asigure bani pentru elevii nevoiasi, dar si pentru alte necesitati ale scolilor zimnicene. O parte importanta a rectificarii bugetare de astazi a vizat asigurarea banilor pentru ajutorul de caldura aferent sezonului rece.
Pentru a intra in posesia banilor alocati elevilor cu probleme financiare, unitatile scolare trebuie sa inainteze catre primarie listele cu elevii aflati in dificultate.
In privinta banilor pentru ajutorul de caldura, edilii zimniceni spera ca acestia sa poata ajunge la beneficiari incepand cu data de 20 decembrie.
Proiectul de hotarare privind rectificarea bugetara a fost adoptat cu unanimitate de voturi.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!