23
Ma, Iul
0 Articole noi

Discutii in ultima sedinta de CJ

Adrian Gâdea

Administratie
Tipografie

Ultima sedinta la care au participat alesii judeteni a fost extraordinara, iar pe ordinea de zi s-au aflat doar 2 proiecte.

Insa, spritele s-au incins inca de la inceput, pe masa alesilor judeteni s-a aflat proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei de implementare a proiectului "Reabilitare Spital Judeţean de Urgenţă Alexandria, judeţul Teleorman" şi a cheltuielilor necesare finalizării acestuia.
Desi pe ordinea de zi a ultimei sedinte extraordinare a Consiliului Judetean Teleorman, s-au aflat 2 proiecte de hotarare, aceasta a durat mai bine de o ora. Inca de la inceputul acesteia au existat disctutii. Primul proiect aflat pe masa alesilor judeteni a facut referire la aprobarea prelungirii duratei de implementare a proiectului ,,Reabilitare Spital Judeţean de Urgenţă Alexandria, judeţul Teleorman” şi a cheltuielilor necesare finalizării acestuia. Consilierul judetean, Alexandru Iliescu, a cerut sa se faca o verificare amanuntita a acestor amanari.
Un alt ales judetean, Iulian Suca, a precizat ca in 5 ani de zile s-au trecut foarte multe sume de bani de la eligibil la neeligibil, astazi acesti bani depasesc 50% din valoarea proiectului.
Al doilea proiect aflat pe masa de lucru a consilierilor judeteni a facut referire la  aprobarea prelungirii duratei de implementare a proiectului ,,Centru social pentru îngrijire bătrâni şi persoane cu nevoi speciale comuna Saelele, sat Pleaşov, judeţul Teleorman” şi a cheltuielilor necesare finalizării acestuia.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!