30
Joi, Mai
0 Articole noi

Dezbatere publica privind taxa speciala de gunoi

Taxa speciala de gunoi

Administratie
Tipografie

La primaria muncipiului Alexandria, a avut loc o dezbatere publica privin taxa speciala de gunoi. La aceasta au participat atat reprezentantii municipalitatii, cat si cetateni ai urbei. Aceasta va intra in vigoare in forma actuala, de la data de 1 ianuarie 2016.

Potrivit reglementarilor in vigoare fiecare administratie publica trebuie sa stabileasca taxa speciala de gunoi, aceasta fiind aplicata persoanelor ce nu au un contract cu firmele colectoare a deseurilor menajere. In acest sens la primaria municpiului Alexandria, a avut loc o dezbatere publica privind aceasta taxa.
Pentru a intelege despre ce este vorba, Haritina Gfencu, reprezentat al muncipalitatii a dat citire expunerii de motive, cei prezenti afland pentru ce este aceasta aplicata.
Dupa expunerea de motive au avut loc si discutii, iar cetatenii preyenti au cerut sa mai fie organiyata o astfel de dezbatere la care sa fie prezent si un reprezentant ai societatii ce colecteaza gunoiul.
Potrivit regementerailor taxa special de gunoi, in forma actuala, va intra in vigoare de la data de 1 ianuarie 2016, pana atunci insa va fi supusa aprobarii in una dintre sedintele viitoare ale consiliului local.