18
Ma, Iun
0 Articole noi

Conferinta de presa, astazi, pe tema modernizarii sistemului de irigatii

Conferinta

Administratie
Tipografie

Astazi, la Prefectura Teleorman a avut loc o conferinta de presa. Tema acesteia a fost referitoare la ”SPRIJINUL PENTRU AGRICULTURA DIN TELEORMAN PRIN MODERNIZAREA SISTEMULUI DE IRIGAȚII”.

Modernizarea sistemului de irigatii a fost tema conferintei de presa ce a avut loc astazi la Prefectura Teleorman. In prima parte a acesteia, Carmen Daniela Dan a facut referiri la faptul ca, din cauza canicululei, o mare parte dintre culturile insamantate in primavara acestui an, au fost afectate.
Viorica Danicila, vicepreşedinte al Comisiei pentru agricultură din Parlament European le-a vorbit celor prezenti la intalnire despre ce masuri pot fi luate, la nivel european.
Despre situatia accesarii fondurilor prin PNDR si masura 4.3 Investitii pentru dezvoltare, modernizarea si adaptarea infrastructurii agricole si forestiere, a facut precizari directorul Oficiului Judetean pentru Fiantarea investitiilor rurale, Dan Cone.
Situatia actuala a sistemului de irigatii la nivelul judetului Teleorman a fost prezentata de directorul Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare, filiala Teleorman, Ionel Daşa.
In judetul Teleorman, in ultimii ani au fost irigate 2 – 3.000 de hectare.