18
Ma, Iun
0 Articole noi

Schimbari in componenta Consiliului local Rosiorii de Vede

Sedinta Rosiori

Administratie
Tipografie

Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede s-a intrunit in ultima sedinta de vara din acest an. Ordinea de zi a fost suplimentata cu inca cinci proiecte de hotarare si componenta consiliul local s-a modificat din nou dupa demisia unui consilier din grupul PNL.

Schimb de stafeta in grupul liberalilor din Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede odata cu demisia Adelinei Sfat, cel mai tanar consilier ales in acest mandat.Plecarea la Cotroceni a consilierului liberal rosiorean face loc urmatorului candidat ales pe lista PNL, Marius Stanculescu ,aflat pentru prima data in forul legislativ local.

In noua componenta ,consilierii au aprobat toate proiectele aflate pe ordinea de zi fara discutii sau opozitii semn ca se mentine consensul general indiferent de schimbarile produse de plecari si veniri sau reorientari politice .Ceva interes a produs aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Serviciului Public de Asistenta Sociala dar nu din partea vreunui consilier ci a reprezentantului persoanelor varstnice din municipiul Rosiorii de Vede .

Printre hotaraile adoptate de consilierii rosioreni in acesta sedinta s-au aflat cateva inchirieri prin licitatie publica , o rectificare bugetara ,recoltarea si valorificarea unei cantitati de peste recoltat din bazinele piscicole ale municipiului si contractarea unui imprumut de peste 500 mii lei pentru cofinantarea proiectului de reabilitare si extindere a sistemelor de apa si canalizare.