22
Vi, Sep
9 Articole noi

Ieri a avut loc sedinta lunara a colegiului prefectural

Colegiu

Administratie
Tipografie

Pe ordinea de zi a intalnirii s-au aflat 3 proiecte. Tot in cadrul acesteia a fost prezentata si o problema cu care se confrunta conducerea ISJ Teleorman, cea a lipsei soferilor din institutie. 

Ieri a avut loc sedinta colegiului prefectural. In cadrul acesteia s-a mai discutat, pe langa subiectele aflate pe ordinea de zi, si alte probleme cu care se confrunta sefii institutiilor. Una dintre ele a fost ridicata de adjunctul Inspectoratului Scolar Judetean, Coman Monica. Aceasta i-a transmis prefectului judetului faptul ca, asa cum se stie deja, lucrarile elevilor care sustin examenul de bacalaureat se corecteaza in alt judet. Problema pe care aceasta a semalat-o a fost referitoare la transportul lucrarilor, deoarece, soferul pe care insitutia il are este in concediu, la fel ca si la prima sesiune a examenului de bacalaureat. Asfel, lucrarile au fost transportate chiar de Coman Monica, aceasta declarand ca, din cauza oboselii acumulate, la intoarcere era sa produca un accident de circulatie.
Prefectul judetului Carmen Daniela Dan, a spus ca acest lucru este strict organizatoric, iar problema sa se rezolve la nivelul inspectoartului scolar.
Un lucru este cert, acela ca, pana va fi gasita o solutie la nivelul inspectoratului, lucrarile trebuie transportate intr-un alt judet pentru a fi corectate.