18
Ma, Iun
0 Articole noi

DJ 701 dintre Teleorman si Dambovita, modernizat

Moernizare DJ701

Administratie
Tipografie

Ieri a avut loc inaugurarea drumului judetean 701, care face legatura cu judetul Dambovita. Investitia a fost realizata prin Programul National de Dezvoltare Locala.

Inaugurarea oficiala a drumului judetean 701, care face legatura cu judetul Dambovita a avut loc ieri. La nivelul judetului nostru, a fost realizata reabilitarea a 55,5 km, pe tronsonul Dobrotesti  - Zabreasca – Ciolanesti – Slavesti – Scurtu Mare – Silistea – Poeni – Gratia.   
„ Astazi am finalizat contractul de executie de lucrari, si urmeaza receptia, pentru un drum judetean extrem de important pentru zona, 8,1km, lucrare finantata prin programul national de dezvoltare locala, ordonanta 28/2013, valoarea proiectului este de 10 milioane de lei, din care pana astazi s-au decontat 5.400.000 de lei. Vreau sa va precizez ca mai avem o lucrare care este comuna, tot de unire intre cele doua judete, drumul de la Poeni din judetul Teleorman, pana la Selaru, in judetul Dambovita” a declarat presedintele CJ Dsmbovita.
„ Cei 8,1 km se adauga la cei 55 de km reabilitati si modernizati pe raza judetului Teleorman, putem vorbi de un drum cu caracter regional, aceasta investitie este extrem de importanta si pentru judetul Teleorman, in special pentru cetatenii din partea de nord a judetului, pentru ca, reabilitat si acest tronson de drum judetean, de astazi, cetatenii din aceasta zona de nord a judetului Teleorman au o legatura buna, o legatura de cea mai buna calitate cu autostrada, nu mai sunt nevoiti sa ocoleasca pe rute ocolitoare pentru a se deplasa catre autostrada, catre Bucuresti, Pitesti si catre celelate orase si municipii importante din tara.”  a declarat presedintele CJ Teleorman, Adrian Ionut Gadea  
Investitia a fost realizata cu bani de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice prin Programul National de Dezvoltare Locala.