22
Vi, Sep
9 Articole noi

Reguli noi pentru Targul de iarna impuse de municipalitate

Targ de iarna

Administratie
Tipografie

Municipalitatea alexandreana, a decis ca targul de iarna din acest an sa se desfasoare sub reguli noi.

Astfel, pe centrul pietonal din Alexandria au fost montate casute unde cei care vor sa vanda produse specifice sarbatorilor de iarna isi vor putea etala marfa. Insa, acestia trebuie sa respecte si regulile care au fost stabilite ieri in cadrul sedintei de consiliu local.
Municipalitatea alexandreana, a luat decizia ca si in acest an sa fie organizat targul de iarna. Astfel, acesta isi va deschide portile pe data de 30 noiembrie 2016 si se va incehia pe 7 ianuarie 2017. Comercializarea produselor specifice sărbătorilor de iarnă se va desfăşura într-un număr de 30 de căsuţe puse la dispoziţia comercianţilor de către Primăria municipiului Alexandria. Căsuţele vor fi amplasate pe tronsonul cuprins între străzile Constantin Brâncoveanu şi Av. Alexandru Colfescu, dar şi pe strada Mihăiţă Filipescu, pe tronsonul cuprins între strada Libertăţii şi strada Carpaţi. Insa, cei care isi vor vinde marfa, trebuie sa respecte si regulile stabilite ieri in cadrul sedintei de consiliu local. Florin Titirisca, a venit cu propunerea ca programul de functionare sa fie unul mai redus.
Potrivit regulamentului, comercianţii trebuie să respecte o serie de condiţii, în caz fiindu-le anulat avizul, măsură care va fi urmată de evacuare, dar şi de aplicarea unei sancţiuni contravenţionale conform legii. Astfel, comercianţii nu vor avea voie să expună marfa în afara căsuţei, nu au voie să folosească generatoare de energie electrică, aparate de încălzire, muzică ambientală. De asemenea, comercianţii vor fi obligaţi să respecte programul de funcţionare 8.00-20.00, să păstreze curăţenia, liniştea publică şi să deszăpezească în jurul căsuţei dacă va ninge.
Pentru a putea participa la targ, cel care vrea sa isi vanda produsele trebuie sa depuna o cerer la primărie până cel târziu la data de 29 noiembrie. Repartizarea căsuţelor se va face în ordinea depunerii cererilor, cu condiţia ca documentaţia înregistrată de către agenţii economici să conţină: cerere pentru participarea la Târgul sărbătorilor de iarnă; dovada faptului că agentul economic este constituit într-o personalitate juridică sau face dovada calităţii de producător; copie dupa actul de identitate.