22
Vi, Sep
9 Articole noi

Receptie finala a salii de sport de la Scoala Dan Berindei

Receptie sala sport

Administratie
Tipografie

Dupa doi ani de la demararea lucrarilor la sala de sport a scolii Dan Berindei, astazi a avut loc si receptia finala. Investitia s-a derulat in cadrul programului "Sali de sport" al Companiei Nationale de Investitii.

Astazi, la Rosiorii de Vede a avut loc receptia finala a lucrarilor de constructie a salii de sport din incinta Scolii Dan Berindei si inaugurarea oficiala la care au participat alaturi de primarul municipiului, viceprimarul, consilieri locali, elevi si cadre didactice. Invitat la eveniment a fost si fostul primar Cristian Duica si chiar daca nu a dat curs invitatiei, actualul edil a recunoscut public ca aceasta investitie este meritul sau si al administratiei pe care a condus-o vreme de patru ani.
Odata cu inaugurarea oficiala au avut loc si primele competitii sportive in noua sala de sport care dispune de 150 de locuri pentru specatori si este destinata elevilor din scolile Dan Berindei si Zaharia Stancu pentru activitatea din timpul programului scolar dar si a competiilor la anumite discipline sportive pentru care este dimensionat terenul. Lucrarile de constructie au inceput in noiembrie 2014, termenul final de executie fiind prelungit cu un an, iar valoarea initiala a proiectului s-a dublat pana la finalizarea investitii depasind sase milioane de lei.