22
Vi, Sep
9 Articole noi

Retele noi de apa si canalizare pe 7 strazi din Zimnicea

Retele apa

Administratie
Tipografie

Retele de apa si canalizare aproape finalizate pe 7 tronsoane de strazi din zona de est a orasului Zimnicea.

Este vorba de o investitie de circa 17,5 miliarde de lei vechi sustinuta din bugetul local, a carei finalizare este asteptata la finalul acestei luni.
Incepute  in primavara, lucrarile de introducere a retelei  de apa si canalizare pe 7 tronsoane de strazi din zona de est a orasului Zimnicea, se apropie de final, un final asteptat in jurul datei de 20 noiembrie. O investitie de circa 17,5 miliarde de lei vechi sustinuta din bugetul local al orasului si menita sa racordeze la utilitati peste 150 de familii zimnicene. Asteptate sa fie incheiate luna aceasta , lucrarile pe cele 7 tronsoane de strazi cuprinse intre strada Primaverii si strada Mircea Voda reprezinta doar prima etapa de interventie in aceasta zona a orasului.
Edilii zimniceni spera  ca anul viitor sa finalizeze si modernizarea-asfaltarea acestor 7 tronsoane de strazi la care se mai adauga si alte  3 portiuni de pe strazile Plevnei, Daciei si Imparatul Traian), totul depinzand insa aici de solutionarea litigiului cu firma care se angajase la acest proiect dar care a lasat balta lucrarile abia incepute. Litigiul se afla acum in instanta.