18
Ma, Iun
0 Articole noi

La Zimnicea continua modernizarea strazilor

Administratie
Tipografie

Lucrarile de modernizare a strazilor din zona de vest a orasului Zimnicea continua si dupa finalizarea tronsoanelor de pe strazile Zorilor, Duzilor, Cetatii si Calugareni.

Chiar daca inceperea lucrarilor pe alte 3 tronsoane este intarziata, edilii orasului spera ca pana la finele acestui an sa poata finaliza si aceste ultime 3 portiuni de strazi propuse spre modernizare anul acesta.

Lucrarile de asfaltare si modernizare a strazilor din zona de vest a orasului Zimnicea continua si in aceasta toamna. Dupa finalizarea tronsoanelor de pe strazile Zorilor, Duzilor, Calugareni si Cetatii, la momentul actual se lucreaza pe strada Cuza Voda.

Lucrarile de modernizare sunt unele complexe, mergand de la asfaltarea strazilor si terminand cu racordarea locuitorilor la retele de apa ,canalizare si alimentare cu gaze.
Chiar daca intarziate cu circa 2 luni, lucrarile de modernizare vor fi demarate in cel mai scurt timp pe alte 3 tronsoane de strazi- Mihai Eminescu, Stefan cel Mare si Apusului, pe care edilii orasului spera sa le finalizeze in cel mai scurt timp posibil, urmand ca anul viitor sa fie incheiate lucrarile din aceasta zona a orasului si sa fie demarate in zona de est, acolo unde pentru anul viitor este programata modernizarea a 2 strazi.

Toate aceste lucrari se ridica la circa 80 de miliarde de lei vechi, bani  proveniti de la bugetul local al orasului.