22
Vi, Sep
9 Articole noi

Efectele Ordonantei 55 in Consiliul local Rosiorii de Vede

Administratie
Tipografie

Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede a epuizat in doar 15 minute ordinea de zi a sedintei de ieri pe care se aflau 18 proiecte de hotarare, fara ca cineva sa perturbe linistea obisnuita a intrunirilor lunare din micul parlament local.

Nici macar prezentarea optiunilor depuse de cativa consilieri conform Ordonantei 55/2014 care schimba complet configuratia politica a consiliului local nu a trezit vreo reactie din partea celor prezenti.
Si in sedinta de ieri a Consiliului local Rosiorii de Vede hotararile au fost adoptate pe banda rulanta cu unanimitate de voturi, consilerii rosioreni inregistrand un nou record cu 18 proiecte aprobate in 15 minute. Votul unanim exprimat al consiliului a vizat contracte de inchiriere a unor terenuri, prelungirea unui contract de comodat, valorificarea unei cantitati insemnate de peste din bazinele primariei, vanzarea fostelor centrale termice, taxarea locurilor publice din curtea primariei, ordinea de prioritate pentru repartizarea locuintelor cu chirie si tip ANL, denuntarea unui contract de concesiune si o rectificare bugetara. Singura interventie a fost a secretarului municipiului care a prezentat optiunile conform Ordonantei 55 /2014, depuse de unii consilieri locali si candidati inscrisi pe listele PNL si declarati supleanti.
Conform optiunilor depuse, in Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede apare Partidul Liberal Reformator cu trei consilieri din care unul este viceprimarul municipiului si dispare PP-DD dupa ce consilierii alesi pe listele acestui partid au optat pentru statutul de independenti. In urma migratiilor politice consiliul local din Rosiorii de Vede ramane aceeasi Marie cu alta palarie, desprinsa, parca, din piesele lui Caragiale "sa se revizuiasca, dar sa nu se schimbe nimica".