18
Ma, Iun
0 Articole noi

Sistem de supraveghere video in parcurile rosiorene

Camere supraveghere

Administratie
Tipografie

In municipiul Rosiorii de Vede a fost pus in functiune primul sistem de monitorizare video a spatiilor publice. Zonele vizate cu prioritate pentru amplasarea camerelor de supraveghere au fost parcurile din municipiu unde actele de vandalism le dau de furca politistilor dar si administratiei publice.

Pentru inceput au fost montate 16 camere de supraveghere in cele trei parcuri ale municipiului dar anul viitor sistemul va fi extins si in alte zone cu risc de comitere a unor fapte antisociale.

Pentru monitorizare mai buna a parcurilor din municipiul Rosiorii de Vede administratia locala a pus in functiune un sistem de supraveghere video cu 16 camere amplasate in zona celor trei parcuri. Investitia a vizat cu prioritate aceste spatii publice care s-au dovedit a fi tot mai frecvent tinta actelor de vandalism iar sumele suportate din bugetul local pentru inlocuirea sau repararea bancilor, a aparatelor de fitness, a celor de joaca sau cosurilor de gunoi sunt semnificative. Centrul de monitorizare se afla la sediul Politiei locale iar interventia, in caz de incidente, are loc in aproximativ 3 minute.

Pentru extinderea retelei de monitorizare video autoritatile locale intentioneaza sa aloce sumele necesare acestei investitii, in bugetul anului viitor.