18
Ma, Iun
0 Articole noi

Lucrari de modernizare pe cinci strazi din Rosiorii de Vede

Modernizare

Administratie
Tipografie

Lucrarile de modernizare a strazilor din municipiul Rosiorii de Vede se afla in plina desfasurare de aproape doua luni. In aceasta prima etapa se monteaza bordurile pe toate cele cinci strazi aprobate pentru finantare la Ministerul Dezvoltarii urmand ca pana la inceputul iernii sa fie turnat covorul asfaltic pe suprafata carosabila.

De aproape doua luni  se monteaza borduri pe cinci strazi din municipiul Rosiorii de Vede. Este prima etapa a lucrarilor de modernizare demarate in acest an pe strazile Balacescu, Stelian Popescu, Carpati Republicii si Mihai Eminescu. Acestea sunt primele strazi din cele 44 cuprinse in programul de modernizare a infrastructurii rutiere aprobat in urma cu aproape doi ani in consiliul local si pentru care au fost realizate studiile de fezabilitate. Din cauza ritului lent de lucru al constructorului care a castigat licitatia pentru executia lucrarilor montarea bordurilor nu s-a incheiat inca pe nici una dintre strazi.

Investitia este finantata de Ministerul Dezvoltarii si bugetul local, in functie de valoarea lucrarilor neeligibile cuprinse in fiecare proiect. Efortul bugetar pentru cofinantarea acestor investitii depaseste posibilitatile municipalitatii si a fost nevoie de contractarea unor imprumuturi pentru a dispune de sumele necesare.