22
Vi, Sep
9 Articole noi

Peste 30 de proiecte au avut de aprobat consilierii alexandreni la ultima sedinta de consiliu local

CL Alexandria

Administratie
Tipografie

La ultima sedinta a consiliului local din Alexandria, alesii locali au avut de aprobat peste 30 de proiecte. Initial, pe ordinea de zi au fost 28 de proiecte, insa la inceputul intrunirii au fost retrase 4 si introduse alte 9.

Alesii locali din muncipiul Alexandria, au fost convocati zilele trecute intr-o sedinta de consiului, in care au avut de discutat si aprobat peste 30 de proiecte de hotarare. Initial, pe ordinea de zi a intrunirii au fost 28 de proiecte, insa la inceputul acesteia au fost retrase 4 si introduse alte 9.
Unul dintre proiectele pe care alesii locali alexandreni l-au votat, a fost acela prin care s-a aprobat numarul de burse pentru semestrul al-2-ea al anului scolar 2015-2016.
Potrivit documentului, în semestrul al doilea vor fi acordate 1880 de burse, dintre care 951 vor reveni elevilor din gimnaziu şi 929 elevilor de liceu. Cele mai multe sunt burse de merit – 1219. Vor fi acordate 33 de burse de performanţă, 127 de burse de studiu şi 501 burse de ajutor social. Cuantumul burselor a rămas acelaşi ca şi în primul semestru, pentru toate tipurile de burse.