23
Ma, Iul
0 Articole noi

Targul saptamanal din comuna Saceni a fost inaugurat sambata

Targ Saceni

Administratie
Tipografie

Sambata a fost prima zi de targ in comuna Saceni, o dorinta mai veche a localnicilor care s-a implinit in acest an odata cu finalizarea investitiei realizata din bugetul local. Pana acum producatorii locali erau nevoiti sa-si valorifice produsele la Rosiorii de Vede sau in targul de la Ciolanesti.

Inaugurarea primul targ saptamanal infiintat la Saceni a fost prilej de sarbatoare pentru locuitorii din cele trei sate care compun aceasta comuna aflata la 20 de kilometri de municipiul Rosiorii de Vede. Investitia finalizata la mijlocul lunii martie a fost realizata la cererea locuitorilor comunei si este un motiv de mandrie pentru edilul localitatii ca a reusit sa se tina de promisiune si sa duca la bun sfarsit acest proiect finantat din fonduri locale, atat de necesar comunitatii. Producatorii locali si crescatorii de animale din zona au la dispozitie un spatiu generos amenajat corespunzator unde sa-si valorifice produsele din gospodaria proprie sau sa-si cumpere cele necesare fara sa se mai deplaseze pana in oras. Printre participantii la eveniment s-au aflat reprezentantii ai autoritatilor locale din zona Rosiorii de Vede, dar si cativa consilieri judeteni care au tinut sa-i fie alaturi edilului din Saceni intr-un moment important din viata comunitatii.
Lucrarile de amenajare a targului din Saceni au inceput in luna noiembrie si au cuprins pe langa amenajarea terenului si a zonei cu mese acoperite, imprejmuirea si delimitarea zonelor de comert pentru produse agroalimentare si animale vii,  constructia cladirii administrative si grupului sanitar. Targul saptamanal din Saceni va fi deschis in fiecare sambata iar in timp sa devina cunoscut si frecventat de cat mai multi producatori din aceasta zona a judetului.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!