23
Ma, Iul
0 Articole noi

Prima sedinta de Consiliu Judetean din 2017

Sedinta ordinara

Administratie
Tipografie

In prima sedinta ordinara din acest an a alesilor judeteni, au fost pe ordinea de zi 11 proiecte. Daca primele 9 au fost votate fara discutii, la cel cu numarul 10 au existat cateva propuneri.

Prima sedinta ordinara a Consiliului Judetean din acest an, a fost una linistita. Pe ordinea de zi au existat 11 proiecte de hotarare, ce au fost votate in unanimitate. Singurele discutii au avut loc la proiectul numarul 10, cel care prevede darea in folosinta gratuita a unor spatii din “Palatul Administrativ”, proprietate publica a statului, aflat in administrarea Consiliului Judetean.
Primul care s-a inscris la luarea cuvantului a fost consilierul judetean Adrian Florscu, cel care ia cerut vicepresedintelui Danut Cristescu, sa le transmita celor 2 fosti presedinti de consiliu, Liviu Dragnea si Adrian Gadea, ca sunt probleme la corectiile privind obtinerea fondurilor europene.
Si pentru ca acest priect prevede darea in folosinta a unui spatiu pentru cabinetul parlamentar a lui Liviu Dragnea, consilierul judetean Marin Ţole, a dorit sa faca o propunere ca si celorlalti parlamentari daca solicita spatii in Palatul Administrativ, sa li se aprobe cererile.
Proiectul a fost votat de catre consilierii judetenei.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!