30
Sam, Sep
9 Articole noi

Primaria Rosiori a scos la licitatie centralele termice dezafectate

Centralele termice

Administratie
Tipografie

Autoritatile locale rosiorene au decis sa valorifice centralele termice dezafectate si au demarat procedura de licitatie publica pentru inchirierea acestor bunuri. Odata inchiriate, aceste cladiri nu pot fi folosite decat pentru activitati comerciale sau de depozitare.

Sunt supuse procedurii de licitatie 10 centrale termice aflate in cartierele de blocuri din diferite zone ale orasului. Saptamana viitoare, Primaria municipiului Rosiorii de Vede scoate la licitatie toate centralele termice dezafectate. Consiliul local a hotarat sa inchirieze aceste cladiri pentru desfasurarea unor activitati comerciale sau ca spatii de depozitare iar pretul de pornire al licitatiei a fost stabilit la 12,04 lei/mp /luna. Conform regulamentului de organizare si desfasurare a licitatiei nu pot participa decat persoane juridice care indeplinesc anumite conditii.
De cand a fost desfiintat serviciul de furnizare a energiei termice in Rosiorii de Vede, centralele termice de cvartal au fost tinta hotilor de fier vechi iar interesul acestora nu a scazut nici dupa ce acestea au fost dezafectate. Majoritatea centralelor au fost sparte in mai multe randuri si s-a furat tot ce se putea fura. Daca la licitatia de saptamana viitoare nu se vor inscrie doi ofertanti ,licitatia se va relua dupa o saptamana.