04
Lun, Dec
5 Articole noi

Proiecte respinse în Consiliul local Alexandria

Sedinta CL Alexandria

Administratie
Tipografie

În sedinta ordinară, pe masa Consiliului local Alexandria s-au aflat 44 de proiecte și 12 petitii. Cinci dintre proiectele care vizau vanzari de terenuri în diferite zone ale orașului sau în afara lui au fost respinse, dar cele mai multe au trecut cu unanimitate de voturi.

După epuizarea ordinii de zi au fost aprobate tabelele nominale cu persoanele care beneficiaza de transport gratuit, pensionari, persoane cu handicap grav și asistentii lor sau beneficari ai unor legi speciale care conform legii au dreptul la aceste facilitati. A fost aprobat și tabelul nominal cu personalul care asigura servicii de ajutor la domiciliu și s-a decis acordarea unor ajutoare de urgența. Edilul municipiului Alexandria le-a prezentat consilierilor locali solicitarea Universitatii Politehnice Bucuresti de a deschide o structura în Alexandria.
Cu votul consilierilor locali au fost aprobate protocoale de colaborare cu consiliile locale ale comunelor Tiganesti și Orbeasca în vederea gestionarii cainilor fără stăpân. Tot în sedinta de ieri fost aprobata alocarea de fonduri de la bugetul local pentru parohiile Cuvioasa Parascheva și Sfântul Grigorie Teologul din Alexandria. 

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai