04
Lun, Dec
5 Articole noi

Revolta la Segarcea Vale! Locuitorii nu vor externalizarea managementului retelei de apa catre Apa Serv

Scandal la Primăria Segarcea Vale

Administratie
Tipografie

Locuitorii comunei Segarcea Vale au luat cu asalt consiliul local unde se pregătea aprobarea delegarii serviciului de apa care societatea Apa Serv Teleorman. Odată transferat acest serviciu către Apa Serv tarifele la apa ar fi de patru ori mai mari.

Tot aici s-a impotmolit și studiul de fezabilitate pe care Apa Serv îl pitroceste de aproape 10 ani pentru marele proiect de extindere a retelelor de apa și canalizare în 12 localitati din Teleorman, printre acestea aflandu-se și Segarcea Vale. Revolta cetateneasca nu i-a căzut prea bine edilului care a încercat sa convingă mulțimea ca studiul de fezabilitate n-ar avea legătura cu delegarea serviciului de apa.
Singurul care a votat pentru studiul de fezabilitate a fost președintele de sedinta, iar cetatenii au reactionat cu huiduieli la adresa acestuia. Ambele proiecte au fost respinse cu votul majoritatii consilierilor locali care au respectat voința cetatenilor. De fapt, situația este mult mai complicata pentru ca Segarcea Vale este cuprinsă în proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa și apa uzata din judetul Teleorman alături de alte 12 localitati printre care și cele 5 orase. 
Pentru studiul de fezabilitate și documentatia tehnica, cu care oamenii din Segarcea Vale nu au fost de acord, Apa Serv a avut nevoie de aproape 10 ani sa le finalizeze, iar finantarea încă nu a fost aprobata. 

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai