30
Joi, Mai
0 Articole noi

Respingeri privind terenurile municipale în ședința ordinară

Sedinta CL - Alexandria

Administratie
Tipografie

Astăzi, consilierii locali alexăndreni s-au întrunit într-o ședință ordinară pentru a discuta și adopta o serie de proiecte de hotărâre, în format mixt, prin prezență fizică la Centrul Multifuncțional pentru tineri „Marin Preda” din municipiul Alexandria și prin prezență în sistem de video-conferință.

Din cele 42 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi, 33 au fost aprobate de către consilierii locali. În cadrul discuțiilor, au fost respinse, însă, mai multe proiecte de hotărâre cu privire la vânzarea sau declararea unor terenuri aparținând domeniului privat de interes local al municipiului Alexandria.

Majoritatea propunerilor au fost acceptate în unanimitate, arătând că toți consilierii sunt de acord cu aspectele administrative și financiare. Însă, multe dintre proiectele care implicau vânzarea sau declararea unor terenuri municipale au fost respinse.

Această situație poate indica divergențe de opinie între consilieri în ceea ce privește modul în care ar trebui gestionate și utilizate terenurile publice.