23
Ma, Iul
0 Articole noi

Sedinta de indata

Administratie
Tipografie

Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede s-a intrunit in sedinta de indata pentru a aproba prelungirea cu doi ani a perioadei de rambursare a unor imprumuturi contractate de la o banca comerciala in anii 2006 si 2009. In aceeasi sedinta s-a aprobat si actul aditional la un contract de credit incheiat de Apa Serv la o institutie bancara.

Intrunit de indata Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede a aprobat doua proiecte de hotarare privind creditele contractate de administratia publica si SC Apa Serv SA. Primul proiect se refera la prelungirea cu 24 de luni a perioadelor de gratie si a perioadelor de maturitate a finantarilor rambursabile contractate de la o banca comerciala in iulie 2006 si august 2009. Singura observatie a venit din partea consilierului PDL Daniel Fierascu si acesta a solicitat si un raport in care sa se explice pe ce s-au cheltuit acesti bani.
Amanarea rambursarii acestor credite va permite asigurarea cofinantarii obiectivelor de investitii ce urmeaza sa se realizeze in domeniul infrastructurii stradale la Rosiorii de Vede. Creditele pe care le are de rambursat municipiul Rosiorii de Vede au fost contractate pentru lucrari de infrastructura si sunt in valoare de 3,6 milioane de lei cel din 2006 si de 7,4 milioane de lei cel din 2009.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!