22
Vi, Sep
9 Articole noi

Si in acest an alexandrenii pot solicitat ajutor de incalzire

Ioan Voicu

Administratie
Tipografie

In ultima sedinta a consiliului local s-au aprobat proiectele pentru acordarea ajutoarelor de incalzire. Alexandrenii care vor sa beneficieze de acesta, pot depune dosarele incepand cu 1 octombrie.

Si pentru iarna care urmeaza, familiile sau persoanele singure cu venituri mici care locuiesc pe raza municipiului Alexandria vor primi ajutoare pentru caldura. Conform directorului Serviciului de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Alexandria, Ioan Voicu, solicitantii vor primi ajutor de incalzire pentru o perioada de cinci luni, noiembrie 2015 - martie 2016.
Ajutorul pentru incalzirea locuintei se acorda in baza cererii si declaratiei pe propria raspundere pentru acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei. Cererile vor fi insotite de acte doveditoare care atesta componenta familiei si veniturile realizate de membrii acesteia in luna anterioara depunerii cererii, precum si acte doveditoare privind locuinta sau bunurile detinute de acestia, inclusiv in alte unitati administrative teritoriale.
Iarna trecuta, 2.200 de alexandreni au solicitat ajutor de incalzire, cei mai multi pentru gaze naturale.