23
Ma, Iul
0 Articole noi

Un fost si actual consilier local cercetati de ANI

ANI

Administratie
Tipografie

Agentia Nationala de Integritate ataca din nou. Si in urma controaleleor efectuate aceasta institutie a gasit incompatibili 2 consilieri locali. In vizorul ANI se afla Stancu Saru consilier local in Saceni si Florin Stelian Pîrvan fost consilier local in comuna Crîngeni.

Agentia Nationala de Intergritate a efecutat in ultimul timp o serie de cercetati fiind in vizor mai multi  fosti si actuali alesi locali. De controalele ANI nu a scapat nici judetul nostru. Astfel in urma verificarilor efectuate,s-a constatat ca exista conflict de interese de natura administrativa in cazul  consilierului local Stancu Saru din localitatea Saceni.
Incercand sa venim cu mai multe informatii despre acest caz, am contactat atat primarul cat si viceprimarul din Saceni. Daca telefonul primarului Mihai Petcu a fost toata ziua inchis, cel al viceprimarului Sorin Urleţ a fost deschis dar nu pentru mult timp. Reusind sa il prindem pe fir am explicat ce dorim sa aflam, acesta ne-a cerut ragaz sa ajunga la primarie sa afle mai multe informatii. Probabil ca si acum viceprimarul inca studiaza problema colegului consilier, pentru ca dupa ce a raspuns prima data la telefon, dupa a ceea a fost de negasit.
Agentia Nationala de Integritate la gasit incompatibil si pe Florin Stelian Pîrvan fost consilier local in comuna Crîngeni.
Potrivit artarticolului  88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003, reiese faptul ca  „Funcția de consilier local  este incompatibilă cu calitatea de  angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al consiliului local respectiv”.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!