23
Ma, Iul
0 Articole noi

Concurs national de dans la Rosiorii de Vede

City of dance

Actualitate
Tipografie

Dansatori mici si mari, debutanti si avansati au luat cu asalt ringul de dans, la primul concurs national organizat in municipiul Rosiorii de Vede. La prima editie a concursului "City of dance" organizat de Primaria municipiului Rosiorii de Vede si Sibba Dance au participat dansatori din Olt, Dolj Prahova si Teleorman.

Prima editie a concursului national de dans "City of dance" organizat la Rosiorii de Vede s-a bucurat de o larga participare atat din partea dansatorilor cat si a sustinatorilor. Concursul a fost un adevarat spectacol cu peste 100 de evolutii in fata juriului si a durat mai bine de 10 ore. Au fost prezentate mai multe stiluri de dans: acrodance, jazz, balet, musical, contemporan, lirical, fantezie coregrafica, modern, MTV comercial, latino, majorete, traditional si streetdance.
Organizatorii au pregatit medalii si diplome pentru toti sportivii, dar si premii speciale in bani pentru locurile unu, doi si trei cu valori cuprinse intre 350 si 150 de euro. Cu sprijinul sponsorilor au fost acordate cadouri fiecarui participant la acest concurs, ce se doreste a deveni o traditie la Rosiorii de Vede.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!