20
Sam, Iul
5 Articole noi

La Turnu Magurele a fost organizat un exercitiu

Exercitiu ISU Eurobac

Actualitate
Tipografie

Ieri, in localitatea Turnu Magurele a fost organizat un exercitiu. Astfel, a fost simulata o situatie de urgenta generata de producerea unui incendiu la sala motoarelor de pe Eurobac.

Exercițiul desfasurat ieri la Turnu Magurele cu forțe și mijloace în teren pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui incendiu violent la sala motoarelor de pe Eurobacul ce asigura transportul pe ruta Turnu Măgurele - Nikopole, rezultând mai multe victime și o persoană dispărută.
Pentru ca situația să solicite la maxim forțele de intervenție din cadrul instituțiilor cu responsabilități în domeniu, în aceeași perioadă de timp s-a produs un accident rutier între o ambulanță și o autocisternă a unui operator economic din domeniul chimic, care transporta amoniac, iar în punctul de trecere a frontierei un polițist a găsit un pachet suspect, fiind nevoie de intervenția echipajelor specializate pe linie pirotehnică.
Din fericire acesta a fost un exercitiu. In cazul unor evenimente reale, toți cei implicați în gestionarea situației de urgență vor depune toate eforturile pentru salvarea vieții și a bunurilor materiale ale cetățenilor!

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!