18
Joi, Apr
1 Articole noi

Copiii cu sindrom Down s-au implicat intr-un nou proiect

Bucatarul priceput

Actualitate
Tipografie

Daca pana acum ne-au demonstrat ca stiu sa cante si sa recite, de aceasta data copiii cu sindroumul down din cadrul asociatiei “Dai o sansa” din Alexandria, au vrut sa ne arate ca pot face si altceva.

Acestia s-au apucat de gatit, participand astfel al proiectul “Bucatarul priceput”. Copiii din muncipiul Alexandria cu sindromul down din cadrul asociatiei Dai o sansa, partcipa la un nou proiect. Acesta va fi derulat pe o perioada de 6 luni, si este intitulat “Bucatarul priceput”. In cadrul acestuia vor invata sa realizeze diferite preparate care nu necesita multa munca, produse pe care le pot face si acasa singuri fara ajutorul adultilor.
Daca pana acum copiii ne-au demonstrat ca stiu sa cante, sa danseze si sa recite poezii, de aceasta data au aratat ca pot pregati atat un mic dejun, dar si binecunoscutele clatite. La indicatiile celor mari, acestia au trecut la treaba.
Scopul acestui proiect care are o durata de 6 luni, este acela de a ajuta persoanele cu dizabilitati sa isi gateasca singure diferite preparate culinare ce nu necesita multa munca.