13
Sam, Apr
1 Articole noi

Targul de toamna se desfasoara la Alexandria

Targ de toamna

Actualitate
Tipografie

O noua editie a targului de toamna si-a deschis portile in muncipiul Alexandria. Acesta va avea loc pana pe data de 17 octombrie, fiind organizat de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura Teleorman in colaborare cu muncipalitatea.

Pe platoul din fata Casei de Cultura din Alexanria si-a deschis portile targul de toamna. Anul acesta, evenimentul a ajuns la editia a-7-a, si este organizat de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura Teleorman in colaborare cu muncipalitatea.
Producatorii veniti din toate colturile tarii, ofera spre vanzare tuturor celor care trec pragul targului, o gama variat de produse. De exemplu, unul dintre comercianti, care vinde flori, a venit tocmai de la Craiova.
Nici apicultorii nu lipsesc de la targul de toamna. Unul dintre acestia, a venit la Alexandria tocmai din Rmnicu Valcea, si ofera spre vanzare o gama variata de produse din miere si propolis.
La editia din acest an sunt veniti si producatori de vinuri. Acestia ofera spre vanzare o gama larga din licoarea lui Bachus. Tot la acest targ sunt prezente si articolele de atizanat, produse ce sunt realizate in marea lor majoritate manual.
Targul de toamna de la Alexandria, va avea protile deschise pana pe data de 17 octombrie.