13
Sam, Apr
1 Articole noi

La sediul Arhivelor nationale a avut loc un exercitiu

Exercitiu ISU

Actualitate
Tipografie

Astazi, din cauza unui scurtcircuit electric, la etajul al doilea al arhivelor nationale – biroul judetean Teleorman, a izbucnit un incendiu. Din cauza acestuia doua persoane au fost intoxicate cu monoxid de carbon.

La sediul Arhivelor Nationale Teleorman a izbucnit astazi un incendiu. Se pare ca acesta a fost provocat de un scurtcircuit electric. Din cauza incendiului, doua persoane au fost intoxicate cu monoxid de carbon. Din fericire acesta a fost doar un exercitiu, pe care l-au organitat si desfasurat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, alaturi de celelate forte, politie, jandarmerie, ambulanta si Crucea Rosie.
Dorindu-se a fi un exercitiu cat se poate de real, chemarea fortelor a fost facuta de catre seful Biroului judetean al arhivelor Teleorman, Catalin Zarzără, printr-un apel la numarul unic de urgenta 112.
Totodata, in acelasi timp a mai fost provocat un accident de circulatie, o persoana ramanand incarcerata. La finalul exercitiului, o cutie suspecta a fost gasita in interiorul instituite, pentru aceasta fiind chemata echipa pirotehnica.