18
Ma, Iun
0 Articole noi

Producatorii sositi la Targul Gospodarului sunt multumiti de vanzare

Targul Gospodarului

Actualitate
Tipografie

In aceasta perioada se desfasoara o noua o editie a targului gospodarului, la Alexandria. Producatorii sositi din toate colturile tarii, sunt multumiti de vanzare. Oferta acestora este una variata, pot fi cumparate flori, pomi, articole de gradinarit, de artizanat, apicole si produse traditionale preparate din carne si lapte.

Pe platoul din fata casei de cultura din Alexandria, se desfasoara in aceasta perioada o nou editie a  targului gospodarului. Acesta, este organizat ca in fiecare an de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura Teleorman in parteneriat cu primaria muncipiului. La editia din acest, sunt veniti producatori din toate colturile tarii. Cine viziteaza targul are de ales dintr-o gama foarte variata de produse. Aici, se vand de la flori si pomi fructiferi pana la produse de gradinarit si artizanat.
Si pentru ca in tara naostra, in anumite zone se fac produse din lapte si carne in casa foarte bune, din peisaj nu lipsesc nici acestea. Asadar, cascavalul, telemeau, muschiul de porc afumat, si alte bunatati ii asteapta pe cumparatori
Pentru ca este un targ al gospodarului, si apicultorii sunt prezenti aici. Oferta acestora este una variata. Acestia ofera spre vanzare de la mierea traditionala de albine pana la diferite preparate pe baza de produse apicole.
Si producatorii de dulciuri de casa sunt prezenti. De asemenea, nelipsit de la orice eveniment este si kurtos colac, binecunoscut produs secuiesc. In ceea ce priveste acest produs, autoritatile vor sa il inregistreze ca produs traditional romanesc. Cei care fac kurtos, ne-au dezvaluit reteta dupa care se prepara.
Toti producatorii prezenti sunt multumiti de vanzare. Targul gospodarului va ramane deschis pana pe data de 19 martie pe platoul din fata casei de cultura din Alexandria.