23
Ma, Iul
0 Articole noi

Maidanezii au pus stapanire pe strazile din Rosiori de Vede

Caini comunitari

Actualitate
Tipografie

Cainii comunitari au pus din nou stapanire pe strazile din Rosiori de Vede. Grupuri de dulai dezorientati, agitati, si chiar agresivi sunt prezenti in zone intens circulate, iar cand nu ataca oameni, isi revarsa furia asupra masinilor din parcari.

Cu toate eforturile celor de la serviciul de ecarisaj de a captura cainii fara stapan din oras, tot timpul apar altii adusi din alte localitati sau lasati liberi chiar de rosioreni. In urma cu cateva zile, un maidanez a fost surprins in timp ce musca nervos din bara unei masini parcate intr-o zona centrala de blocuri. Scena s-a petrecut in apropierea unui loc de joaca pentru copii, iar cazul nu este unul singular, si alti proprietari si-au gasit masinile distruse de caini.
Societatea Urbis care administreaza adapostul de caini si presteaza serviciul de ecarisaj reuseste cu greu sa gestioneze situatia si asta doar pe termen scurt.
Un rol important in identificarea celor care abandoneaza cainii pe strazile orasului il are Politia Locala.
In judetul Teleorman, doar Alexandria si Rosiori de Vede au serviciu de ecarisaj si adapost pentru caini. Adapostul de la Rosiori este tot timpul suprapopulat si este tot mai dificil sa intretina sute de caini pe care nimeni nu vrea sa-i adopte, cu toata implicarea si suportul financiar al unor ONG -uri.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!