30
Joi, Mai
0 Articole noi

Trei bebelusi nascuti in noaptea de Revelion

Babe

Actualitate
Tipografie

In prima zi a noului an, la Spitalul Judetean de Urgente din Alexandria, au venit pe lume 3 bebelusi. Potrivit cadrelor medicale, cei 3 micuti sunt sanatosi.

3 familii din judetul nostru, au inceput anul 2016 cum nu se poate mai bine, in sanul lor au venit si copiii mult doriti. Potrivt cadrelor medicale de la Spitalul Judetean de Urgente din Alexandria, pe data de 1 ianuarie anul curent, s-au nascut 3 bebelusi, dintre care 2 baieti o fetita. Primul copil, de sex masculine, adus pe lume a fost la ora 1 si 5 minute si este din Alexandria.
Al doilea copil care s-a nascut la maternitatea unitatii spitalicesti, a venit pe lume la ora 3 si 45 de minute. Ca si primul este tot de sex masculin, iar medicii au declarat ca starea lui este una buna.
Si sexul frumos, a fost reprezentat in prima zi din 2016, astfel ca si  o fetita s-a nascut la Spitalul Judetean din Alexandria, la ora 6 si 15 minute.
In ceea ce priveste starea bebelusilor, aceasta este una buna. Potrivit raportului primul copil nascut pe 1 ianuarie a avut o greutate de 2150 grame, al doilea bebelus a avut 3100, iar fetita nu a fost nici ea mai prejos, aceasta cantarind 2300 grame.