30
Joi, Mai
0 Articole noi

La Rosiorii de Vede au fost repartizate locuintele ANL

Administratie
Tipografie

Cele 16 locuinte ANL finalizate in aceasta toamna la Rosiorii de Vede au fost repartizate astazi beneficiarilor. Tinerii locatari au primit cheile apartamentelor si contractele de inchiriere de la edilul sef al municipiului care le-a urat "Bun venit!" in casa noua.

Astazi 16 familii de tineri au primit casa noua in blocul ANL construit recent in municipiul Rosiorii de Vede, casa pe care multi o asteptau de ani buni. Primarul municipiului Cristian Duica a fost cel care a inmanat cheile si contractele de inchiriere tinerilor rosioreni care vor petrece primele sarbatori de iarna in noile locuinte.

Inainte de a pasi in noile apartamente a fost oficiata o slujba de sfintire si binecuvantare a caselor si celor care vor locui de acum in ele. Pe multi emotiile i-au coplesit cand au deschis usa apartamentului si chiar au plans de fericire ca au in sfarsit, dupa atata asteptare, o casa a lor.

La Rosiorii de Vede vor fi construite 74 de locuinte ANL pentru tineri iar primele 24 vor fi gata la sfarsitul anului 2015. Pentru acest tip de locuinte sunt inregistrate aproximativ 100 de cereri la nivelul municipiului Rosiorii de Vede.