22
Vi, Sep
9 Articole noi

Primaria Zimnicea a gazduit o intalnire a pescarilor

Intalnire pescari

Administratie
Tipografie

Primaria Zimnicea a gazduit astazi o intalnire a pescarilor din zona arondata orasului cu reprezentantii Grupului Local de Actiune pentru Pescuit “Giurgiu-Traditia Pescuitului Dunarean”.

Tema discutiilor de astazi a fost axata  pe modalitatile de accesare a fondurilor europene in vederea dezvoltarii activitatilor de pescuit din zona de sud a judetului.
Modalitatile de accesare a fondurilor europene in domeniul pescuitului-aceasta a fost tema intalnirii de astazi gazduita de Primaria Zimnicea. La intalnirea cu reprezentantii Grupului Local de Actiune pentru Pescuit au luat parte pescari din Zimnicea si din localitatile invecinate orasului.
Implicata in proiect, Primaria Zimnicea este pregatita sa vina in intampinarea nevoilor pescarilor locali.
Pentru dezvoltarea activitatilor lor, pescarii pot accesa Proiectul Operational pentru Pescuit, avand la dispozitie 2 masuri de interventie: valorificarea sectorului piscicol si a turismului piscicol,si promovarea si protejarea sectorului pescaresc,precum si dobandirea de competente in asigurarea sustenabilitatii.
De aceste eventuale proiecte comune pot beneficia pescarii din zona de sud a judetului, riverana Dunarii, intre localitatile Bujoru si Islaz.